Pomembni datumi

Na tem mestu lahko sledite časovnici dogajanja, ki prokriva vse pomembne datume v povezavi z Roverwayem 2024. 

Tu pa tam se bodo pojavili novi pomembni datumi zato ne pozabite spremljati časovnico.

1. spletno srečanje bo potekalo v četrtek, 4. 1. 2024* ob 19. uri preko spletne platforme Zoom.

Namen srečanja je udeležencem predati informacije organizatorjev o načinu izbora poti v prvem delu Roverway-a, zato je zaželena prisotnost vseh udeležencev odprave.

*Datum se lahko spremeni zaradi premika datuma objave razpisa za izbire poti iz strani organizatorja Roverway-a, vendar vas bomo o tem pravočasno obvestili. 

Udeleženci, vodniki in vodstvo odprave se bomo srečali med 9.2 in 11. 2. 2024 v Zagorju ob Savi.

Podrobnejše informacije o srečanju vam bomo pravočasno posredovali, zaenkrat pa si rezervirajte čas – udeležba na srečanju je ZELO MOČNO zaželena, saj boste seznjeni z vsemi pomebnimi informacijami o načrtovanju poti in o Roverway-u.

V skladu z razpisom je srečanje za udeležence s poravnanimi obveznostmi brezplačno (vključeno v ceno odprave).

Udeleženci, IST in vodstvo odprave se bomo srečali med 10. 5. in 12. 5. 2024.
Podrobnejše informacije o srečanju vam bomo pravočasno posredovali, zaenkrat pa si rezervirajte čas – udeležba na srečanju je ZELO MOČNO zaželena.


V skladu z razpisom je srečanje za udeležence in IST s poravnanimi obveznostmi brezplačno (vključeno v ceno odprave).

3. skupno srečanje (enodnevno) in prevzem opreme.

Udeleženci, IST in vodstvo odprave se bomo srečali junija, predvsem za prevzem opreme in zadnje informacije pred potovanjem. Natančen datum in način srečanja (Zoom ali v živo) bo sporočen najkasneje na 2. srečanju odprave.
Podrobnejše informacije o srečanju vam bomo pravočasno posredovali, zaenkrat pa si rezervirajte čas – udeležba na srečanju je ZELO MOČNO zaželena.


V skladu z razpisom je srečanje za udeležence in IST s poravnanimi obveznostmi brezplačno (vključeno v ceno odprave)

2024

Začetek Roverway-a 2024, ki se zaključi 2. 8. 2024.

Zaključno srečanje odprave

Udeleženci, IST in vodstvo odprave se bomo ponovno srečali med 7. in 8. septembrom 2024, kjer bomo z zaključnim srečanjem zaključili odpravo na Roverway 2024. To bo še zadnje srečanje celotne odprave, kjer bomo podelili nagrade in si podelili spomine na potovanje. Podrobnejše informacije sledijo.

V skladu z razpisom je srečanje za udeležence s poravnanimi obveznostmi brezplačno (vključeno v ceno odprave), za IST pa je potrebna prijava in doplačilo.